На Тернопільщині прийняли рішення про заборону продажу алкогольних напоїв

Опубліковано:
27 Лютого, 2022 о 20:17

На Тернопільщині прийняли рішення про заборону продажу алкогольних напоїв. Про це повідомив під час брифінгу голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш.

Прийнято рішення й про посилення Територіальної оборони, Нацгвардії. Зокрема, для волонтерів у Тернополі будуть проводитися вишколи, навчання з володіння зброєю. До цього будуть залучати працівників військового коледжу, правоохоронців.



«Сьогодні двічі лунали сигнали про повітряну небезпеку. Не панікуйте! Якщо ви чуєте звуки сирен, то спускайте в укриття до зняття повітряної тривоги. Нагадую, навчальних повітряних тривог – немає», – каже Володимир Труш.

Мешканців області закликають не фотографувати військову техніку Збройних сил України. А також, не підіймати дрони. Це буде розцінюватися, як диверсійна робота та правоохоронці їх будуть збивати.

Комунальні підприємства міста продовжують працювати

Мер міста Сергій Надал зазначив, що сьогодні на засіданні було вирішено – чоловіки, віком 18-60 років, які приїжджають до Тернополя, повинні зареєструватись та стати на облік у військкоматі. У житлових будинках варто закрити доступ до дахів, а підхід до них посипати мукою, штукатуркою, тальком або чимось схожим, аби одразу було видно чи підходив хтось до даху.

Сергій Надал закликав усіх підприємців не піднімати ціни й не заробляти на війні. Якщо від покупців будуть надходити скарги на підняття цін, міською радою буде вжито заходів до власників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: