Страва до вечері: деруни з плавленим сирком

Опубліковано:
11 Лютого, 2022 о 22:21

Рецепт дуже смачних дерунів. Таких ви ще ніколи не їли!

Читайте також



Рецепт пісного салату з сухариків і квасолі на Святий вечір
М’ясо до новорічного столу: рулет з фаршу з сиром і перцем

ІНГРЕДІЄНТИ
1 кг картоплі
3 ст. ложки борошна
2 яйця
3 зубці часнику
2 плавлені сирки по 100 г кожний
пучок зеленої цибулі
1 ріпчаста цибулина
олія, сіль, перець

ПРИГОТУВАННЯ
Очищену картоплю та ріпчасту цибулину натерти на дрібній тертці. Посолити, додати дрібно порізану зелену цибулю, яйця та борошно, добре вимішати.

Сирки порізати тонкими квадратиками.

На розігріту пательню ложкою класти картопляну масу, зверху по центру квадратик плавленого сиру і накривати ложкою тертої картоплі.

Смажити з обох боків на помірному вогні.

Якщо взяти не класичний вершковий сирок, а наприклад з смаком грибів чи шинки, деруни набудуть приємного та яскравого аромату, але це все по бажанню. Саме завдяки цибулі, деруни не потемніють а будуть яскравого та апетитного кольору. Якщо хочете м’які деруни, під час смаження, накрийте їх кришкою.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кухня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: