У Тернополі жінка за 20-25 гривень продавала цигарки без акцизних марок

Опубліковано:
11 Лютого, 2022 о 20:17

Інформацію про торгівлю підакцизними товарами, але без жодних документів та марок акцизного податку, дільничні офіцери поліції отримали ще на початку лютого. Після проведення оперативних заходів, зібраних доказів та оперативної закупки, поліцейські навідалися до порушниці.

Місцева жителька, 1956 року народження, продавала сигарети без акцизних марок. Торгувала з власного помешкання. Клієнтами продавця були сусіди, алкозалежні та раніше судимі особи. Жінка зізналася, що брала товар під реалізацію у старих знайомих. Хто це саме – не каже. Наразі відомо, що “бізнесмени” завозять товар з-за кордону і тернополянка продає його. З виторгів отримує відсоток.



Сигарети без вільтру у неї вартували 20 гривень, а з фільтром – 25 за пачку. Жінка добровільно віддала дільничним більше чотирьохсот пачок сигарет різних марок.

Працівники поліції встановлюють осіб, які постачали товар на територію області. У ході перевірки стало відомо, що підторговувала підозрювана і саморобним алкоголем – розбавленим водою спиртом. Його також вилучили та направили на експертизу.

Даний факт внесений в журнал єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення. Триває перевірка. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акциз, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: