Смачна, ароматна, ніжна страва – реберця в капусті. Страва, хоч і тривала в приготуванні, але виходить надзвичайно смачною. Обов’язково спробуйте!
Читайте також
Перегляньте також:
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
- YAKTAK виступить у Тернополі з додатковим концертом
Інгредієнти:
Квашена капуста – 600 г.
Реберця – 1 кг.
Цибуля – 2 великі.
Смалець – 3 ст.л. (або олія).
Сіль.
Соєвий соус – 2 ст.л.
Паприка солодка – 1 ч.л.
Майоран – 2 ст.л.
Чорний мелений перець – 1 ч.л.
Ялівець мелений -1 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Перець духмяний – 4 штуки.
Листя лаврове – 2 штуки.
Приготування
Реберця миємо, обсушуємо, нарізуємо.
Соєвий соус змішуємо з олією, перцем, паприкою, ялівцем та майораном. Отриманою пастою натираємо реберця та залишаємо на 15 хвилин.
Розігріваємо сковороду разом з смальцем обсмажуємо реберця з обох сторін до рум’яного, перекладаємо в каструлю. У сковороду, вливаємо трішки води, доводимо до кипіння, переливаємо в каструлю.
Цибулю ріжемо півкільцями, додаємо до м’яса, кладемо також перець духмяний та лаврове листя. Вливаємо води так, щоб покрити м’ясо, тушкуємо впродовж години.
Через 30 хвилин від початку готування. Викладаємо квашену капусту в каструлю, вливаємо склянку води та тушкуємо.
Коли час приготування реберець вийшов, виймаємо їх з бульйону, виймаємо з м’яса кісточки. Бульйон вливаємо до капусти, перекладаємо реберця (без кісток), та тушкуємо ще 30 хвилин, щоб капуста набрала аромату м’яса, а соус випарувався.
До столу подаємо з картоплею.
Смачного!