На вулиці до плюс 10: тернополянам можна ховати зимовий одяг?

Опубліковано:
8 Лютого, 2022 о 10:51

Синоптики передбачають на Тернопільщині суттєве потепління.

Так, за даними обласного метеорологічного центру, у цей четвер температура повітря по області вдень становитиме від 5 до 10º тепла. Вночі також не прогнозують морозів – стовпчики термометрів покажуть від 0 до +5-ти.



Завтра, у середу, на Тернопіллі буде вітряно, місцями пориви сягатимуть 20-ти метрів на секунду. Температура впродовж доби – 0-5º тепла.

Сьогодні вночі можливі невеликі опади, а завтра вдень та 10-го лютого – без істотних.

Як зазначили в українському гідрометцентрі, в кінці тижня переважатиме сонячна погода.

“Починаючи з четверга, до України почне поширювати світ вплив потужне поле високого атмосферного тиску (антициклон) і як наслідок – опади припинятимуться по всій країні, до того ж, буде менше хмарності та більше сонячних прояснень.

З небезпечних явищ – вночі все ще можлива ожеледиця і також в середу та четвер у західних областях посилиться вітер, місцями навіть до штормових позначок 15-20 м/с”, – передають синоптики.

Сьогодні, 8 лютого, щоправда, на Тернопільщині прогнозують штормове попередження: північно-західний вітер, місцями пориви досягатимуть 20-ти метрів на секунду. На дорогах очікується ожеледиця. Жовтий рівень небезпеки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #тепло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: