Двоє наших землячок стали чемпіонками України з боксу на турнірі, що відбувається у Тернополі

Опубліковано:
30 Січня, 2022
У Тернополі підходить до завершення Чемпіонат України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років.

Читайте також

Євген Степанов: «Бокс – це не просто вид спорту, це спосіб життя»
Боксер з Тернопільщини Назар Чеверда – переможець Всеукраїнського турніру з боксу

Нагадаємо, з 24 січня за національну першість та можливість представляти Україну на Чемпіонаті Європи з боксу у Файному місті змагаються понад 200 найперспективніших боксерів, пише сайт Тернополяни.

Сьогодні, 29 січня, відбулися фінальні поєдинки жіночої частини. За їх результатами визначили володарок «золота» у 12-ти вагових категоріях. Серед переможців – тернопільські боксерки Олеся Крисюк та Каріна Вовк. Тернополянки стали чемпіонками України з боксу й візьмуть участь у Чемпіонаті Європи з боксу, який відбудеться навесні у Хорватії.

У фінальному двобої Олеся Крисюк перемогла Раїсу Піскун з Чернігова.

– Бій був важким. Фінал – це завжди хвилювання. Саме тому перед виходом на ринг я відчувала себе трішки сковано, але, зустрівшись поглядами із суперницею, зрозуміла, що не готова відступати. Сьогодні я стала чемпіонкою України з боксу серед жінок до 22 років та отримала путівку на чемпіонат Європи. Дякую своєму тренеру Руслану Фірману, рідним та друзям. Сьогодні я відчувала їхню підтримку у залі, а це завжди підбадьорює і додає сил перемагати, – поділилася Олеся Крисюк.   

Ще одна тернопільська боксерка Каріна Вовк у фінальному поєдинку перемогла спортсменку із столиці Аліну Абрамову.

– Вирішальний фінальний бій виявився дуже нелегким. У рингу я зустрілася із гідною суперницею, титулованою боксеркою з Києва Аліною Абрамовою. Мене досі переповнюють емоції. Зізнаюся, до останньою не вірила, що переможу. Цей бій для мене був особливим ще й тому, що проходив у рідному місці. Мій тренер, рідні та друзі були поруч й тримали кулаки, – розповіла Каріна Вовк.  

До слова, на чемпіонат до Тернополя також приїхала українська веслувальниця-каноїстка, срібна та бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка світу Людмила Лузан.

Уже завтра, 30 січня, відбудуться фінальні поєдинки серед чоловіків до 22 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бокс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: