Рецепт простої і смачної підливи з м’ясом

Опубліковано:
28 Січня, 2022 о 22:13

Така підлива прекрасно доповнить будь-який гарнір: чи то звичайні макарони, чи то каша.

Читайте також



Цікаве про квасолю та тушковані свинячі ребра з нею
Рецепт пісного салату з сухариків і квасолі на Святий вечір
М’ясо до новорічного столу: буженина у трьох маринадах

Інгридієнти:
Яловичина – 900 г
Вода – 4 ст.
Цукор
Цибуля ріпчаста – 2-3 шт.
Соус томатний – 1-2 ст. л.
Борошно – 2 ст. л.
Смалець (або кулінарний жир, топлене чи вершкове масло) – 2 ст. л.
Бульйон – 3 ополоники
Спеції (сіль, чорний перець, перець горошком, лавровий лист) – за смаком
Олія рослинна

М’ясо нарізати невеликими шматочками. На сковороді на рослинній олії швидко обсмажити яловичину до рум’яної скоринки. Перекласти м’ясо в посуд для тушкування з товстим дном.

У тій же олії пасерувати цибулю, посипавши злегка цукром. Додати цибулю до м’яса. Добре поперчити, влити 4-5 склянки води. Томити на невеликому вогні приблизно 40 хвилин.

Окремо на пательні розтопити жир, всипати борошно й смажити, помішуючи, до потемніння маси.

Після того, як борошно обсмажили, відразу влити з каструлі 3 ополоники бульйону й швидко розмішати лопаткою до утворення однорідної маси. Додати отриманий соус до м’яса, перемішати. Потім покласти лавровий лист, перець горошком, томатний соус і посолити. І томити на невеликому вогні, помішуючи, ще 20-30 хвилин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #м’ясо, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: