Тернополяни – серед фіналістів Премії відповідальності «Responsibility Award 2021»

Опубліковано:
25 Січня, 2022 о 11:39

Тернопільська громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» стала однією із фіналістів Премії відповідальності «Responsibility Award 2021». Цю організацію відзначили у Києві під час нагородження фіналістів та переможців. Про це повідомили представники організації у мережі Fаcebook:

Читайте також



За що похвалили Тернопіль Посли країн Великої сімки?
У Тернополі стартував форум коаліцій громадських активістів
У Тернополі створять навчальний онлайн-курс для дрібних фермерів

«У Києві пройшла офіційна церемонія нагородження переможців та фіналістів Премії відповідальності «Responsibility Award 2021», яка була започаткована за підтримки Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation. Серед фіналістів була й громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», яку на церемонії представляв керівник Максим Черкашин

Як зазначив Максим Черкашин, наша команда громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад вирішили взяти участь у конкурсі, щоб підкреслити наскільки для нас є важливим розвиток відповідальності та громадської активності, які є ключовими факторами для розвитку нашої держави. Ми переконані, що успішну та демократичну Україну зможуть побудувати тільки відповідальні люди.

Дякуємо усім, хто нас підтримував та підтримує, хто віддавав свій голос в онлайн-голосуванні та розділяє наші цінності. Ми продовжуємо об’єднувати вмотивованих людей та створювати можливості для спільного розвитку!

P.S. Щира подяка команді Фонду родини Богдана Гаврилишина з вашу активну підтримку розвитку громадянського суспільства та культури відповідальності в Україні», – повідомляють представники громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкашин
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: