На конкурс проєктів від молоді тернопільської громади в рамках «PRO school Ternopil» подалось 2 конкурсанти

Опубліковано:
24 Січня, 2022

Учениця школи №25 Батьківська Вероніка подала проєкт «Ландшафт клумби на шкільному подвір’ї», а учень Тернопільської класичної гімназії Рижевський Данило проєкт «Настільні ігри на дворі». За рішенням організаторів обидва проєкти будуть підтримані.

Читайте також

Продовжено прийом заявок на проєкт «PRO school Ternopil»
У Тернополі стартує новий проєкт для молоді «PRO school Ternopil»

Народна депутатка України Євгенія Кравчук, як партнер проєкту PRO school Ternopil, підтримає реалізацію «Настільні ігри на дворі», а громадська організація «Жіноче коло» сприятиме реалізації проекту «Ландшафт клумби на шкільному подвір’ї».

«Звичайно ми очікували більше пропозицій проектних ідей від нашої молоді. «PRO school Ternopil» – це насправді «легкі гроші» для втілення власної ідеї та покращення навиків з проектного менеджменту. Наразі ми будемо працювати з командами, які подали проекти, щоб удосконалити їх та допомогти реалізувати. Саме реалізовані проєкти мають стати мотивацією для інших подаватись на «PRO school Ternopil 2», який ми анонсуємо орієнтовно на початку осені» – зазначає керівник організації Максим Черкашин.

Також автори проектів отримають по 2 запрошення на міжнародний музичний фестиваль “Файне місто”, а кошти, які були передбачені на підтримку ще 3-х проєктів, будуть закумульовані для підтримки нових проектів в рамках «PRO school Ternopil 2».

Організатори проєкту – громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад

Партнери проєкту – Телеканал Тернопіль1 та Телеканал ІНТБ, Народна депутатка України Євгенія Кравчук, громадська організація Жіноче коло та міжнародний музичний фестиваль Faine Misto festival.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #PRO school Ternopil, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: