Ще кілька років тому цей м’ясний продукт можна було зустріти на будь-якому столі, він був чимось на зразок класичного елемента радянського обіду. Рецепт приготування гуляшу з свинини з підливою і по нинішній день не втратив своєї популярності, оскільки є простим і не витратним фінансово. Соус тут являє собою мікс з овочів і солодкої томатної пасти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
Інгредієнти:
свиняче філе – 440 г;
цибулька – 1 шт.;
пісок цукровий – 1 ч. л.;
масло – 9 ч. л.;
борошно – 2,5 ч. л.;
паста помідорна – 1,5 ст. л.;
червоний перчик – ? ч. л.;
сіль;
лист лавра.
Спосіб приготування:
Поріжте філе на середні шматочки, щоб вони змогли добре протушкувати.
Смажте підготовлені брусочки на жирі, вытапливаемом з м’яса.
Нашаткуйте цибулю так дрібно, наскільки можливо. Покладіть обсмажуватися в сковороду.
Поки гуляш із смачною свинини приготувався не до кінця, посоліть, поперчіть.
Через чверть години покладіть борошно і злегка обсмажте її до золотого відтінку.
Висипте цукор і викладіть томатну пасту, все перемішайте.
Залийте всі компоненти окропом, щоб вони сповна їм вкрилися. Покладіть лаврушку, щільно накрийте підходящої кришкою і тушкуйте протягом півгодини.