У найближчі дві доби мороз на Тернопільщині сягне 17 градусів

Опубліковано:
11 Січня, 2022

Цього тижня на Тернопільщині значно студенітиме. Найближчої ночі, за прогнозом обласного метеорологічного центру, температура знизиться 17º морозу. Не тепліше буде й у денні години – до мінус 12-ти.

Читайте також

На Тернопільщині сусіди знайшли чоловіка, який голим лежав на снігу
Руки були аж чорні: на Тернопільщині госпіталізували нетверезого чоловіка з глибоким обмороженням

“На початку тижня погоду Тернопільщини визначатиме антициклон, розташований в районі країн Балтії. З четверга очікуємо нову синоптичну систему з Атлантики, що зумовить відлигу, різної фази опади та поривчастий західний вітер”, – повідомили в гідрометцентрі.

11 січня на Тернопіллі буде хмарна погода з невеликим снігом. Автошляхи краю покриє ожеледиця. У зв’язку з цим, оголошено І рівень небезпеки – жовтий. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура впродовж доби становитиме від 4 до 9º морозу.

12 січня в області – хмарно з проясненнями та без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 12-17º морозу, вдень – від до -12.

13 січня на території краю буде хмарно, йтиме невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9-14 м/с. Вночі температура знизиться до 12-17º морозу, вдень потепліє: синоптики прогнозують від 3º морозу до 2º тепла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мороз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #холод
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: