Теплий салат з додаванням хлібних сухариків і квасолі. Такий пісний салат може стати однією з 12-ти страв столу на Святий вечір, а може просто урізноманітнити меню в піст.
Читайте також
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
Інгредієнти (на одну порцію):
Квасоля (відварна) – 4 ст. л.
Соєвий соус – 1 ч. л.
Хліб (пісний) – 2 скибки.
Морква – 1 шт
Цибуля ріпчаста (велика цибулина) – 1 шт
Олія соняшникова
Сіль за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 1
Очистити цибулину і порізати не дуже дрібно. На сковороду наливаємо соняшникову олію. Обсмажуємо цибулю в олії до м’якості і прибираємо її зі сковороди.
Хліб беремо пісний. Скибочки хліба нарізаємо кубиками і викладаємо на сковороду в соняшникову олію. Обсмажуємо хліб до легкого золотистого кольору. Прибираємо сухарики зі сковороди. А в неї викладаємо терту моркву і тушкуємо її в маслі до м’якості. З’єднуємо сухарі і моркву.
Додаємо до моркви і сухариків цибулю. Висипаємо квасолю. Додаємо соєвий соус. Перемішуємо салат і в теплому вигляді подаємо до столу.
Смачного!