М’ясо до новорічного столу: свинячі ребра у медово-гірчичному соусі
- Опубліковано: Оксана Горобець
- —
- 30 Грудня, 2021 о 21:45
1, 5 кг свинячих реберець, 1 цибулина, 5 лаврових листочків, 1 ч. л. духмяного перцю горошком, 5 зубців часнику, 2 ст. л. меду, 2 ст. л. гірчиці, 1 ст. л. соєвого соусу.
Читайте також
Ребра обсмажити на розпеченій сковороді на мінімальній кількості олії з усіх боків, щоб утворилася скоринка. Викласти ребра в каструлю з киплячою водою, додати цибулю, лаврове листя, запашний перець, посолити за смаком, зменшити вогонь і варити півтори години при слабкому кипінні.
Дрібно нарізати часник, змішати із соєвим соусом, медом і гірчицею.
Розігріти духовку до 220° C. Дістати відварені реберця, обсушити, розрізати на окремі ребра, занурити в соус, розкласти на деко, застелене папером для випічки. Запікати 10-12 хвилин у розігрітій до 220° духовці C до утворення красивої скоринки.
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025
23:46, 21 Листопада, 2025