«Цілу неділю думав дзвонити в поліцію»: убивця 22-річної дівчини у Тернополі зізнався у страшному злочині (ВІДЕО)

Опубліковано:
13 Грудня, 2021 о 09:45

Дев’ятнадцятирічний убивця 22-річної дівчини на вулиці Лозовецькій у Тернополі зізнався у страшному злочин. Про це повідомили у Департаменті карного розшуку. 

Читайте також



Померла на руках у батьків: На Тернопільщині навіжений кавалер зарізав 18-річну красуню (Відео)
Жорстоке вбивство у Тернополі
Вбивство з політичним присмаком в Тернополі (Відео)
“До поліції міста Тернопіль надійшло повідомлення від місцевої жительки про те що, біля сусіднього будинку вона виявила жінку без ознак життя, з тілесними ушкодженнями шиї та обличчя. Оперативники управління карного розшуку та відділу кримінальної поліції Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області провели комплекс заходів в ході яких, встановили та затримали  душогубця. З’ясовано, що напередодні негідник разом зі своєю майбутньою жертвою розпивали спиртні напої, в ході конфлікту останній наніс ножові поранення потерпілій після чого викинув її з вікна четвертого поверху. Затриманий у скоєному зізнається. Наразі, безжалісному вбивці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, — йдеться у повідомленні.

 
На відео доданому до повідомлення чоловік розповів, що він познайомився із дівчиною і вона запропонувала йому випити. Вони приїхали до квартири підозрюваного. Там між молодими людьми стався конфлікт, який закінчився убивством. 

“Вирішив прибрати тіло на балкон. Потім прибрав у квартирі, розклав її речі у сміттєві пакети і викинув. Цілий день в неділю я був у квартирі, думав, дзвонити до поліції чи ні. Потім вирішив скинути її тіло з вікна і втекти. Думав, що мене ніхто не знайде”, – сказав вбивця. 

У вбитої сиротою залишилась дитина. Жінка мешкала в одному із сіл неподалік Тернополя. 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарізав, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #убивця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: