Завершено розслідування справи щодо банди, яка в Тернопільскому районі викрала і катувала подружню пару, вимагаючи 800 тисяч доларів

Опубліковано:
5 Листопада, 2021

Тернопільською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно групи з 6 осіб, обвинувачених у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та з погрозою вбивства й незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189, ч. 3 ст. 289 КК України).

Розслідуванням встановлено, що в середині грудня 2020 року група осіб, попередньо обумовивши спільні протиправні дії з метою вимагання 800 тисяч доларів США, за допомогою 4 транспортних засобів заблокувала на дорозі в Тернопільському районі автомобіль чоловіка та його цивільної дружини, що прямували до Києва. Після цього вони затягли потерпілого у свій транспорт, одягли наручники й захопили автомобіль з потерпілою.
 
Погрожуючи вбивством і побоями, фігуранти вимагали у потерпілого 800 тисяч доларів США. Спочатку вони утримували жінку в автомобілі, надалі – в готелі, знімаючи її на відео, яким потім шантажували чоловіка. Потерпілого перевозили у багажнику авто, систематично наносили тілесні ушкодження і залякували фізичною розправою, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.
 
Позбавлений волі чоловік зміг зателефонувати в поліцію. Правоохоронці оперативно встановили місцеперебування пари й звільнили її. Натомість затримали вимагачів.
Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банда, #викрадення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекет, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: