Фінляндія і Абсолют: поліція вилучила понад 70 літрів фальсифікованого алкоголю (ФОТО)

Опубліковано:
4 Листопада, 2021

Правоохоронці області продовжують превентивну роботу з метою припинення незаконного виготовлення та реалізації фальсифікованих слабоалкогольних, алкогольних виробів і тютюнової продукції.

Читайте також

На Тернопіллі чоловіку за погрозу поліцейським загрожують три роки позбавлення волі
Тернопільська поліція просить допомогти встановити особу жінки, яка обікрала «Копійочку» (ВІДЕО)
Тернопільські поліцейські поїхали на ротацію в зону ООС

Під час відпрацювання Тернопільського району працівники мобільної групи, до складу якої ввійшли дільничні офіцери поліції, працівники податкової служби та управління стратегічних розслідувань області задокументували правопорушення. В одній із крамниць міста Козова, правоохоронці виявили 75 літрів алкогольної продукції без марок акцизного податку. Зокрема вилучили 34 літри лікеро-горілчаної продукції та понад 40 пляшок горілки з підробленими марками акцизного податку. 

На власницю торгового закладу працівники поліції склали адміністративні протоколи  за ч. 1 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами ) та ч.1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Загалом від початку відпрацювань поліцейські задокументували майже 40 фактів правопорушень. Подібні рейди триватимуть на території області й надалі, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #фальсифікат
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: