У Тернополі облаштували ще один сучасний спортмайданчик

Опубліковано:
20 Серпня, 2021 о 14:02

У Тернополі на вул. Генерала Тарнавського, 3 облаштували сучасний універсальний спортивний майданчик з вуличними тренажерами. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як розповідає мер міста Сергій Надал, новий спортивний майданчик розділено на дві секції: одна для ігрових видів спорту, інша – із силовими тренажерами.



«Нещодавно тут завершилися усі роботи з благоустрою території та влаштування сходів, тож тепер майданчик розпочинає повноцінно функціонувати. Хочу зазначити, що такі спортивні локації відкриті вже у різних мікрорайонах Тернополя, відшукати місце знаходження яких можна на спеціально розробленій інтерактивній карті», – каже міський голова Сергій Надал.

Додамо, що напередодні у Тернополі відкрили спортивний майданчик на вул. Золотогірській, 16 та Київській, 9-11. Також триває будівництво нового мультиспортивного комплексу на території спеціалізованої школи № 3.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортмайданчик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: