«Розвиток міської інфраструктури-2»: у Тернополі реконструюють водогони

Опубліковано:
3 Серпня, 2021 о 19:08

У Тернополі розпочали реконструкцію водогонів, які забезпечують жителів міста водою з Верхньо-Івачівського водозабору. Проводять ремонтні роботи згідно з проєктом «Розвиток міської інфраструктури-2». Про це інформує Суспільне.

Як розповідає начальниця водопровідно-каналізаційних мереж «Тернопільводоканалу» Ганна Загородна, водогін прокладали у 1974 році. За цей час вся запірна арматура вийшла з ладу.



«Щоб перекрити якусь ділянку водоводу, на якому стається пошкодження, нам потрібно було перекривати багато засувок, як не тримали. На ліквідацію аварії затрачалося багато часу. У зв’язку з чим зараз ми міняємо засувки на мережах, ставимо вантуза», – каже Ганна Загородна.

Відтак, згідно з проєктом, ремонтні роботи проводитимуться на 4 об’єктах. Загальна вартість – 5 мільйонів доларів. Реалізовується проєкт за кошти Світового банку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #водогін, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: