У Тернопільському благодійному фонді «Карітас» дітей вчать кулінарити. Організатори проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» проводять для хлопців і дівчат майстер-класи, під час яких показують, як приготувати різноманітні страви:
«Заняття з кулінарії – одне з улюблених занять для учасників проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю».
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
На заняттях діти навчаються відчувати, поєднувати продукти, створювати кулінарні шедеври та дегустувати їх.
Читайте також
А коли на кулінарний гурток працівники проекту запрошують фахівців, тоді вдається поєднати процес готування з цікавими історіями та професійними рекомендаціями , тому ефект таких зустрічей просто WOW. Вже не вперше, майстер –класи з кулінарії, для дітей проводить Lyudmyla Kylba консультант краси і здоров’я, нутриціолог.
Людмила знайомила учасників із важливими моментами харчування та приготування здорової їжі. Готували фруктовий смузі, смачні та корисні панкейки, овочевий̆ салат та смачнюче мохіто. Ну і , звісно, потім всі дружно смакували усе, що наготували! Дякуємо Людмилі Кильбі за час, корисні поради та неймовірні емоції, які наповнили цей день», – розповідають організатори проєкту.