На Тернопільщині правоохоронців виявили два підпільні цехи з вироблення алкоголю. Розповсюджували підакцизну продукцію через мережу інтернет та служби кур’єрської доставки.

Як повідомляють у ДФС у Тернопільській області, організували незаконний бізнес двоє жителів області. Вони проводили виготовлення та фасування фальсифікату під виглядом горілки та коньяку. Замовлення на алкогольні напої приймали через спеціалізований інтернет-сайт, а відправлення здійснювали через служби кур’єрської доставки.

Правоохоронці вдалося виявити «бізнесменів». Під час обшуків було виявлено та вилучено близько 2800 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв (коньяк, горілчана продукція), які розлиті у так звані бег-ін-бокси та пластикову тару, 180 літрів рідини із різким запахом спирту, смакові есенції для коньячних та горілчаних виробів, пристрої для змішування спиртосуміші (купажу), спиртометри, фільтри тощо. Загальна вартість вилученого становить близько 900 тис. грн.

Наразі вирішується питання про блокування інтернет-сайту з розповсюдження фальсифікованої алкогольної продукції

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: