З початку року на Тернопільщині втопилося 11 людей

Опубліковано:
29 Червня, 2021 о 09:43
Вода помилок не прощає. Підтвердження цьому — моторошні дані статистики утоплень в Тернопільській області.

Так, лише з початку 2021 року на водних об’єктах Тернопілля виникло 15 надзвичайних подій, внаслідок яких загинуло 11 осіб (з них 2 дітей), травмовано 3 особи (з них 1 дитина) та врятовано 5 осіб (з них 1 дитина).



За останні вихідні на водоймах області виникло цілих 5 надзвичайних подій,  внаслідок яких 1 особа загинула, 2 особи травмовано та 2 особи врятовано.

За інформацією надзвичайників, 26.06.2021 – у с. Підгороднє Підгороднянської ТГ Тернопільського району черговим караулом 2 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління врятовано чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння не міг самостійно вибратися із р. Довжанка.

27.06.2021 – під час відпочинку на дальньому пляжі Тернопільського міського ставу, внаслідок необережності під час купання загинув 19-річний житель Волинської області. Для пошуків та підняття тіла загиблого впродовж 27-28.06.2021 від Головного управління залучалося 11 чол. особового складу та 5 одиниць техніки.

Того ж дня під час відпочинку на Тернопільському міському ставі поблизу водної арени «Тернопіль», внаслідок необережності під час купання, тонув та не міг самостійно доплисти до берега житель с. Вербовець Кременецького району, гр. 1995 р.н. На місце події залучався черговий караул 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління у складі 2-х відділень. До прибуття пожежно-рятувального підрозділу потерпілий самотужки добрався до берега, після огляду медиками від госпіталізації відмовився.

Ледь не потонув, купаючись на Шумському ставі, житель с. Цеценівка Шумської ТГ Кременецького району. Сталось це сьогодні, 28 червня. На щастя, потерпілого врятовано особовим складом чергового караулу 16 ДПРЧ 5 ДПРЗ Головного управління за допомогою надувного човна та рятувального круга, а згодом передано працівникам екстреної медичної допомоги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: