Дизайн інтер’єра складається з кількох важних моментів: вибір кольору стін, меблів, декоративних локацій та освітлення. Саме освітленню відводиться велика роль. Адже саме від цього параметра залежить комфорт та внутрішня обстановка, візуальне сприйняття кімнати. Наприклад, маленьке приміщення можна візуально збільшити за рахунок правильного освітлення, аналогічно темній кімнаті придати більше світла.

Ось тому світлодизайн – це справжнє мистецтво, в якому враховується багато аспектів: тип приміщення, загальна площа, розташування вікон (схід-захід, північ –південь), стиль дизайну. При правильному врахуванні всіх аспектів можна створити справжнє чудо.



Сучасні люстри: яку обрати?

Найбільшою популярністю користуються люстри в стилі хай–тек: мінімальний дизайн і максимальна функціональність. Такі люстри виконані із сучасних матеріалів. Переважно – це: метал, пластик. Їх унікальність полягає в тому, що вони підходять практично під любий стиль інтер’єра: хай-тек, авангард, лофт, класика. Люстри хай –тек використовуються, як в житлових, так і офісних приміщеннях.

Звичайно сучасні люстри представлені в великому асортименті. Це і класика, і лофт, бароко, ампір. Кожна люстра – справжній витвір мистецтва. Головний критерій вибору – це загальний стиль приміщення.

Додатково також враховуються такі фактори:

  • домінуюче світло: прямий світловий потік чи розсіяний;
  • розмір приміщення;
  • встановлені нормативи;
  • зона освітлення: кухня або спальня, дитяча або робочий кабінет.

Варто пам’ятати, що яскраве світло – підвищує тонус, краще підходить для роботи, а ось більш приглушений потік світла навпаки сприяє розслабленню, відпочинку. Якщо потрібно скомбінувати два в одному, то варто використовувати сучасні прилади з дистанційним управлінням. Такі прилади здатні змінювати освітлення в залежності від ситуації.

Де придбати якісну люстру?

В пошуках якісного та стильного освітлювального обладнання варто завітати на https://www.brille.ua/svetodizajn-v-intrere/: великий вибір сучасних люстр на любий смак.

В асортименті інтернет –магазина Brille:

  • ексклюзивні люстри;
  • стильні бра;
  • оригінальні настольні лампи;
  • світодіодні світильники;
  • різноманітні лампочки.

Великий вибір товару дозволяє придбати освітлювальні прибори для всієї квартири (будинку), для кожної кімнати, під любий стиль інтер’єра. Мережа магазинів постійно розширюється: на даний момент нараховується 25 магазинів по всій території Україні.

Кінцевий вибір залежить від власних бажань та модних тенденцій. Наприклад, сьогодні в моді комбінування світильника і кількох бра в одному приміщенні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #люстра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: