Чебуреки з яловичиною: простий рецепт від Євгена Клопотенка
Для більшості з нас чебуреки – це вулична їжа. Але я абсолютно впевнений, що це також чудовий варіант для домашніх посиденьок у великій компанії.
Тільки уявіть собі, берете золотистий чебурек, надкушуєте, і ваші смакові рецептори просто вибухають від неймовірного м’ясного соку, запечатаного всередині хрусткої оболонки. Це оргазм. А потім ви занурюєте чебурек до тарілки з домашньою аджикою і вас остаточно накриває хвиля задоволення. Тож якщо готові до таких вражень, запам’ятовуйте простий рецепт.
Останні новини:
- Тернопільміськгаз наголошує на важливості своєчасної перевірки димових і вентиляційних каналів
- У пошкоджених будинках по вул. Стуса та 15 Квітня у Тернополі триває встановлення нових вікон
- На Тернопільщині стартувала Дитяча футзальна ліга за участю 64 команд
- Дві аварії через виїзд на зустрічну: на Тернопільщині постраждали кілька людей