Чебуреки з яловичиною: простий рецепт від Євгена Клопотенка

Опубліковано:
18 Червня, 2021 о 10:31

Для більшості з нас чебуреки – це вулична їжа. Але я абсолютно впевнений, що це також чудовий варіант для домашніх посиденьок у великій компанії.

Тільки уявіть собі, берете золотистий чебурек, надкушуєте, і ваші смакові рецептори просто вибухають від неймовірного м’ясного соку, запечатаного всередині хрусткої оболонки. Це оргазм. А потім ви занурюєте чебурек до тарілки з домашньою аджикою і вас остаточно накриває хвиля задоволення. Тож якщо готові до таких вражень, запам’ятовуйте простий рецепт.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Євген Клопотенко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини, #чебуреки
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: