У Тернополі відкрили сучасний тир для військовослужбовців 2 стрілецького батальйону 2 Галицької бригади військової частини 3002 Національної гвардії України. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Облаштувати сучасний тир з мультимедійним проєктором типу «Інгул». Придбати обладнання вдалося завдяки фінансуванню з місцевого бюджету, державного бюджету та коштів благодійників. Його вартістю понад 400 тис. грн.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, відтепер гвардійці зможуть відпрацьовувати точність і техніку пострілів на території військової частини, не виїжджаючи на полігони.

«Хочу подякувати за вашу роботу щодо забезпечення безпеки і порядку у нашому місті. Тернополяни, підприємці і влада міста завжди раді долучитись до підтримки та допомоги Нацгвардії. Зокрема, у Тернополі прийнята і діє програма підтримки збройних формувань, які є на території нашого міста. Адже ми усі маємо пам’ятати, що ті, хто не підтримують своїх військових – будуть годувати чужу армію. Бажаю вам здоров’я і мужності, щоб ви завжди повертались живими та неушкодженими з чергувань і бойових завдань. Усім нам миру після перемоги, і щоб навички ви відточували лише на мирних полігонах у мирній країні», – каже Сергій Надал

Також на території батальйону відремонтували приміщення для облаштування мішеней та оновлено територію поблизу тиру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #національна гвардія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тир
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: