Обрали нового голову Тернопільського міськрайонного суду

Опубліковано:
18 Травня, 2021 о 14:43

Сьогодні, 18 травня, у Тернополі обрали нового голову міськрайонного суду. Ним став 38-річний Вийванко Олег Михайлович.

Голова суду обирали суддів шляхом таємного голосування. Після завершення процедури голосування, обраний голова суду Вийванко Олег Михайлович подякував суддям за висловлену довіру.



Додамо, що Вийванка Олега Михайловича народився 17 липня 1983 року в селі Устечко Заліщицького району Тернопільської області. Навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Степана Балея у смт Великі Бірки. У 2005 році закінчив юридичний інститут Тернопільської академії народного господарства і отримав диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Правознавство», та здобув кваліфікацію спеціаліста – юриста. З жовтня 2005 року по липень 2006 року проходив строкову військову службу. У 2006 році вступив до Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який закінчив у 2008 році і отримав диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Правознавство», та здобув кваліфікацію магістр права.

Свою трудову діяльність Олег Вийвенко розпочинав із посади помічника судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області. У травні 2008 року працював на посаді помічника голови Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області. А у лютому 2010 році був призначений на посаду судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олег Вийвенко, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: