На Тернопільщині восьмикласник повідомив про намір підірвати школу

Опубліковано:
18 Травня, 2021 о 11:13

Допоки екстрені служби евакуйовували учнівський та педагогічний колектив з приміщення Синявської загальноосвітньої школи, що на Збаражчині, місцеві оперативники встановили особу, котра повідомила про намір підірвати навчальний заклад. «Терористом» виявився восьмикласник цієї ж школи.

 

На лінію 102 зателефонував невідомий і сказав, що втік в’язниці і на даний час перебуває в сільській школі, де заклав вибухівку.  Правоохоронці оперативно перевірили назване невідомим прізвище особи і з’ясувалося, що в селі Синява дійсно був такий чоловік, проте на даний час він знаходиться у місцях позбавлення волі. Хто ж телефонував від його імені? 



Допоки поліцейські, вибухотехніки, рятувальники проводили евакуацію з приміщення школи, оперативники відділення поліції у місті Збаражі виявили особу, котра повідомила про загрозу вибуху. З’ясувалося, телефонував у поліцію восьмикласник навчального закладу. Під час перерви підліток вирішив таким чином розважитися.

Відомості про дану подію зареєстровано у журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: