У Теребовлі відбудуться урочистості з нагоди Дня Героїв. Біля пам’ятника загиблим бійцям, які воювали з російським окупантом на Сході України, відбудуться урочистості. Розпочнеться захід 21 травня о 14.00 год.

«Священники храмів міста відправлять поминальну панахиду. Громадськість вшанує хвилиною мовчання, покладанням квітів до пам’ятника, а також військовим салютом. До присутніх звернуться представники влади та учасники бойових дій на сході країни. На захід будуть запрошені родини загиблих військовослужбовців.



Обов’язковим є дотримання карантинних норм», – розповідає заступник голови Теребовлянської міської ради Ігор Смільський.

У неділю, 23 травня, о 13.00 год на площі Тараса Шевченка відбудеться концерт з виступами колективів та солістів Теребовлянської мистецької школи.

Також заходи до Дня Героїв відбудуться у усіх населених пунктах, закладах освіти та культури територіальної громади.

Нагадаємо, День Героїв – це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день героїв, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: