Інгредієнти: 200г свіжої свинини (бажано полядовиці, із шиї, де м’ясо найніжніше), одна велика морквина, одна середня цибулина ріпчата, сіль, мелений чорний перець, лавровий лист, олія соняшникова чи смалець.

Приготування страви.

М’ясо ріжеться гострим столовим ножем на кавальчики середнього розміру, до смаку соляться та перчаться й кладуться на розігріту добре пательню з жиром. Коли кусні м’яса підсмажаться до золотистого кольору, додаються до страви січені кружальцями морква та цибуля. Смажаться в такому вигляді ще 10 хв. Після цього все заливається до повного покриття окропом і тушиться 30-40хв, накривши пательню кришкою. За бажанням додають до тушені ще й лавровий лист.

За гарнір може слугувати будь що – смажена чи варена картопля, макарон чи вермішель, варений рис, ячмінна крупа і т.п.

Приготування страви, як видно, дуже просте. Смачного!

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #страва, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: