Тернопіль і Львів – обласні центри, які пов’язані між собою культурними, історичними традиціями, подіями. Добратися з пункту «А» в пункт «В» не являється проблемою. Міста з’єднані між собою гарною трасою, по якій курсує велика кількість автобусів. Другий вектор – це залізничне сполучення.

Яка відстань між містами

Загальна відстань між Львовом і Тернополем по автомобільній дорозі загального користування складає 130, 04км або 117 км між точками за координатами. Щоб подолати таку відстань на автомобілі зі середньою швидкістю в 70-80 км / год знадобиться 1,5год. Якщо для порівняння взяти авіатранспорт, то літак Аеробус А380 пролетіть відстань в 117км за 0,1 год, а ось звичайний пасажирський поїзд за 1,7год. В напрямку Львова курсують пасажирські потяги та електрички.

Найбільшою популярністю користуються автобуси Тернопіль – Львів: зручно, доступно в ціні. Пасажири здебільшого купують автобусні квитки на сервісі Блаблакар, який інформує про всі маршрути, час відправлення, вартість квитка. На цьому же сервісі онлайн можна легко знайти попутника до Львова.

Зі Львова до Тернополя чи в зворотному напрямку можна добратися в любий час доби, так як напрямок популярний. Якщо нема вільних місць в автобусі чи час відправлення вас не влаштовує, то як варіант – попутник. На Блаблакарі таких пропозицій дуже багато.

Автобусне сполучення між Львовом і Тернополем

Згадуючи автобус Тернопіль – Львів, то маршрут проходить територією двох  сусідніх областей, а саме: Тернопільський та Зборівський райони, а також Золочівський та Пустомитівський райони. Найбільш населені пункти, через який проходить маршрут, це Зборів та Золочів. Поїздка триває практично 3 год. Стосовно дороги, то місцями вона не завжди ідеальна.

Із Тернополя автобуси курсують від центрального автовокзалу, а у Львів прибувають на Стрийський автовокзал. Щоденно здійснюється по декілька маршрутів в обидві сторони.

Скористатися даним маршрутом зможуть жителі таких населених пунктів, як: Зарваниця, Плугова, Озерна, Шопка, Ясенівці, Струтина. Варто відзначити і приватних перевізників, які також пропонують послуги в цьому напрямку.

Яка вартість квитка

Вартість квитка проїзду складає від 80 до 100грн. Ціна залежить від дати відправлення, типу атвобуса. Точну інформацію стосовно часу відправлення, вартості квитка потрібно уточнювати у довідковому бюро або на сервісі Блаблакар. Варто також враховувати і карантині обмеження, які діють в регіонах на даний момент.

По-перше, обмежена кількість пасажирів.

По-друге, обов’язкове находження в салоні автобуса в захисній масці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: