Прокладки Bella: комфорт і надійний захист

Опубліковано:
29 Квітня, 2021 о 11:21

Марка Bella належить компанії TZMO SA. Продукція бренду широко представлена ​​на європейському ринку та експортується в країни Азії. У цій статті ми проаналізуємо особливості та переваги основних серій, в які входять одноразові прокладки:

– Ideale. Нова пропозиція бренду. Лінійка включає ультратонкі вироби товщиною 2 мм. Пропоновані варіанти наділені легким ароматом свіжості, непомітні під одягом, а також відрізняються високою еластичністю, нейтралізують неприємні запахи, забезпечують приємні тактильні відчуття. Щоденні прокладки мають особливе покриття, виконане з 2-х шарів нетканого матеріалу. Гранульований абсорбент швидко поглинає виділення та перешкоджає утворенню вологого середовища, яке сприяє розмноженню бактерій. Пропозиції для критичних днів мають особливу сітчасту структуру зовнішнього шару. Він виконаний з нетканого матеріалу з додаванням волокон бавовни, що зводить до мінімуму ризик появи алергічних реакцій. Пропонуються подовжені варіанти для нічного використання. Хоча серія Ideale Bella порівняно недавно надійшла у продаж, на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP можна замовити ​​продукцію з цієї лінійки, як, втім, і інші товари з асортименту бренду.



– Herbs. Важлива особливість – використання спеціального просочення, що складається з екстрактів вербени або липи. Воно надає виробам протимікробні, протизапальні та пом’якшувальні властивості, а також освіжає та тонізує. Товщина будь-якого варіанту з цієї лінійки становить 4 мм. Бічні крильця доповнені трьома клейкими смужками, які забезпечують надійну фіксацію. Спеціальне тиснення сприяє швидкому та рівномірному поглинанню виділень. Продукція з цієї серії швидко нейтралізує інтимний запах, а бархатисте покриття з нетканого матеріалу делікатно контактує зі шкірою.

– Perfecta. Ультратонкі (товщина 2 мм) щоденні прокладки, а також призначені для критичних днів. Пропонуються варіанти з ароматом і без нього, що добре пропускають повітря, наділені різним рівнем поглинання та забезпечують комфортне застосування без обмеження свободи рухів.

– Bella for teens. Ця продукція призначена для використання у підлітковому віці. Товщина виробів залежить від особливостей призначення та становить 1-2 мм. Пропоновані варіанти добре поєднуються зі спідньою білизною будь-якого типу, мають анатомічну форму, ажурні краї та оригінальний малюнок.

– Bella. Ця серія розроблена спеціально для прихильниць класичних форм. Товщина прокладок складає від 7 мм до 1,5 см. Для них характерні високий рівень надійності та відсутність ароматизації. Вироби для нічного застосування мають спеціальні жолобки, що виключають бічні протікання, а середній шар з розпушеної целюлози виконує швидке поглинання виділень.

Під цією маркою виготовляється продукція з бавовни – вата, ватяні диски та палички, а також паперові вироби та вологі серветки. Особливою популярністю користуються гелі та емульсії для інтимної гігієни. До їхньої рецептури входять гліцерин, бетаїн, пребіотики, молочна кислота.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Bella, #гігієна, #прокладки
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: