На Тернопільщині виявили сальмонелу у курячому м’ясі
Інспектори виявили сальмонели в замороженому м’ясі птиці. Товар експортували з Польщі.
Як повідомляє управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області, сальмонелу виявили у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС. Згодом зазначену у продукцію переробили на м’ясо механічного обвалювання та надіслали до України. Виробник: Cedrob S.A., Ciechanów.
Мешканців Тернопільщини закликають повідомляти при виявленні продукту вищесказаного виробника.
Останні новини:
- У Тернополі виявили 9 покинутих автівок – власників просять забрати їх
- На Тернопільщині судили ексначальника Кременецького сектору патрульної поліції
- На березі Тернопільського ставу збудують масштабний ЖК із 18-поверхівками
- Підготовка до свят: які ціни прогнозують на оренду житла, продукти та ялинки