На Тернопільщині виявили сальмонелу у курячому м’ясі
Інспектори виявили сальмонели в замороженому м’ясі птиці. Товар експортували з Польщі.
Як повідомляє управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області, сальмонелу виявили у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС. Згодом зазначену у продукцію переробили на м’ясо механічного обвалювання та надіслали до України. Виробник: Cedrob S.A., Ciechanów.
Мешканців Тернопільщини закликають повідомляти при виявленні продукту вищесказаного виробника.
Останні новини:
- Пенсіонер із Тернополя втратив понад мільйон гривень через фейкову інвестиційну платформу
- До 100-річчя Петра Медведика: людина, яка зберігала пам’ять Тернопільщини
- Золотий ланцюжок став причиною затримання мешканця Тернополя
- Віталій Кличко передав від громади столиці бійцям 3-го армійського корпусу 3 000 FPV-дронів