На Тернопільщині виявили сальмонелу у курячому м’ясі
Інспектори виявили сальмонели в замороженому м’ясі птиці. Товар експортували з Польщі.
Як повідомляє управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області, сальмонелу виявили у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС. Згодом зазначену у продукцію переробили на м’ясо механічного обвалювання та надіслали до України. Виробник: Cedrob S.A., Ciechanów.
Мешканців Тернопільщини закликають повідомляти при виявленні продукту вищесказаного виробника.
Останні новини:
- Знайомтесь, Оксана Пастущин – наймолодша бжолярка Тернопільщини
- УДАР запропонував законопроєкт, який захищає демократію на рівні місцевого самоврядування
- Скандальну справу екскомандира 211 понтонно-мостової бригади передали до суду
- Тернопільському художньому музею передали ікону, яку незаконно намагався вивезти громадянин Канади