У Тернополі вакцинують рятувальників та поліцейських

Опубліковано:
18 Квітня, 2021 о 09:13
Сьогодні розпочали вакцинацію від коронавірусу співробітників системи органів МВС.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, першими щеплюють працівників, які найбільш контактують з населенням: гарнізони аеропортів Бориспіль та Жуляни, підрозділи НГУ у зоні ООС, працівників громадської безпеки, патрульна поліція.



Далі – усіх співробітників системи МВС: Нацполіцію, ДСНС, Нацгвардію, Прикордонну службу, Сервісні центри, вищи, Експертну службу, співробітників МВС.

Наступним етапом медики МВС будуть вакцинувати також родини співробітників органів МВС

«Загалом з родинами плануємо охопити біля 800 тисяч осіб. Це виключно добровільна справа. Але я впевнений, що це необхідна міра для тих, хто перебуває у зоні ризику, виконуючи свої професійні обов’язки. Вакцинація допомогла позбавити людство від таких хвороб як віспа та чума, а також майже викоренила поліомієліт», – зазначив у своєму зверненні Аваков.  

Вакцинація працівників системи МВС буде здійснюватися препаратом CoronaVac, розробленою китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech, та Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: