У Заліщицькій громаді посилили карантин

Опубліковано:
11 Квітня, 2021 о 09:13
Через ускладнення епідемічної ситуації на території Заліщицької громади посилюють карантин.

Про це повідомили у міській раді Заліщиків.



Відтепер на території громади заборонено приймати відвідувачів в закладах розважальної діяльності, у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах та дитячих кімнатах.

Крім цього, заборонили проведення всіх масових заходів, діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів, тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій, тощо, крім роботи на виніс до 22:00 години.

Заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичному режимі з посиленням протиепідемічних заходів. Заклади загальної середньої освіти та позашкільні заклади освіти Заліщицької міської ради з 12 по 23 квітня переходять на дистанційне навчання.

Також призупиняють роботу закладів культури, туризму та дитячої юнацької спортивної школи. Вони не працюватимуть 12 по 24 квітня. На дистанційну форму навчання 12 по 23 квітня переводять художню та музичну школи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: