У випадку погіршення епідситуації у Тернополі з 12 квітня заклади громадського харчування працюватимуть лише “на винос” або ж у режимі літніх майданчиків. Бари, кафе та ресторани зможуть також здійснювати адресну доставку замовлень, а от прийом відвідувачів у привіщенні буде заборонений.
Аби мати можливість працювати у зазначеному форматі, представники закладів громадського харчування мають оформити необхідні документи на роботу літніх майданчиків впродовж декількох днів.
Перегляньте також:
- У Тернополі запустили програму відновлення для ветеранів
- Від дронів до ветеранського бізнесу: комплексна підтримка ЗСУ по-тернопільськи
До слова, на засіданні штабу також було наголошено, що торговельні заклади міста (у тому числі ТРЦ) можуть обслуговувати населення виключно за умови забезпечення перебування в приміщенні не більше, ніж 1 відвідувача на 10 кв. м. площі, за наявності відповідного маркування для перебування в черзі, з дотриманням дистанції між клієнтами не менше 1,5 м, а також за умови виконання інших санітарних і протиепідемічних заходів.