Короткометражний фільм Дмитра Мудрого презентують у Тернополі

Опубліковано:
1 Квітня, 2021 о 20:43

На екранах «Вуличного радіо» та ледекрані центрального універмагу транслюють стрічку «Думка», автором якої є Дмитро Мудрий. Таким чином вшановують пам’ять тернополянина.

«Тернопіль вшановує пам’ять Дмитра Мудрого автора одного фільму “DUMKA” який здатний змінити світ, вектор розвитку суспільства на світло… Трансляція на екранах “Вуличного радіо” та ледекрані центрального універмагу. #ДімаЖИВИ! Дякую! Dmytro Mudryy», – розповідає Світлана Мудра.



Сам же фільм Дмитро зняв для іспиту в Київському університеті культури і мистецтв. У ньому хлопець поєднав енергетичні для нього локації й поділився своєю філософією життя.

Нагадаємо, що 11 березня у приватному будинку пролунав вибух. Дмитро та його батько почали рятувати дітей, які були на той час у будинку. У результаті чого вони отримали сильні опіки. Обоє чоловіків у важкому стані перебували на лікуванні у Центрі термічної травми та пластичної хірургії львівської міськлікарні №8. Однак медикам не вдалося врятувати їхнє життя. Спершу серце перестало битися у 24-річного Дмитра Мудрого, а згодом і у батька.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: