На Підгаєччині збиратимуть підписи за відставку міського голови

Опубліковано:
16 Березня, 2021 о 08:43
У Тернопільській області незадоволені роботою міського голови і хочуть зібрати підписи за його відставку.

Про такі уніціативу в мережі Фейсбук написав депутат Підгаєцької міської ради Петро Заставецький.



“Як дивитеся на ідею про збір підписів на відкликання міського голови? Скажу чесно, з кожним днем існування Підгаєцької громади у мене все більше появляється бажанням стати ініціатором створення групи з підготовки відповідної ініціативної групи, – написав Петро Заставецький. – Ось вам ще один приклад. В п’ятницю розвозив канцтовари старостам. В Угринівському старостинському окрузі побачив, що в приміщенні колишньої сільської ради відсутні комп’ютери. Як вияснилося – забрали в Підгайці. Тепер це все власність Підгаєцької міської ради, а тому «чудять» як хочуть. За вихідні спробував дізнатися що це за такі “рейдери” у міській раді. Виявляється у Підгаєцькі міській раді вже стільки створили відділів, що комп’ютерів на усіх не достатньо. Нічого кращого не придумали, як забрати з сіл”.

За словами депутата, минулого 2020 року через байдужість керівників районної ради Підгаєцький район подарував Тернопільському 3 мільйони гривень. Тоді вони не думали за комп’ютери. Можна було майже усі школи забезпечити новими.

У 2020 році Угринівська сільська рада віддала залишки сільського бюджету в бюджет громади понад 200 тисяч гривень (одна з найбільших сум серед сільських рад). За три місяці існування громади старостинський округ все що отримав від “громади” – це людей котрі приїхали та забрали ще декілька стареньких комп’ютерів та принтерів котрі були куплені за бюджетні кошти жителів сіл.

“Байдуже, що в цьому окрузі є дві школи! Байдуже, що є приміщення, де можна створити гуртки для дітей, де також комп’ютери будуть не зайві. Але хто в цій громаді думає про подібне, тепер треба забезпечити «армію своїх» чиновників, – пише депутат. – Невже ця громада приречена на розвалення від такої халатної та зневажливої роботи чиновників. Те що села йдуть під знищення – це вже показує робота керівництва останні 3 місяці.Залишається вірити, що людям просто увірветься терпець”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: