Як записатися на вакцинацію публічним людям Тернопільщини

Опубліковано:
14 Березня, 2021 о 13:13

Тернопільська ОДА розпочинає відкритий запис на «публічну вакцинацію». Згідно внесених змін до Дорожньої карти з впровадження вакцинації проти COVID-19, у разі відсутності можливості вакцинації визначених груп із першого та другого етапів для популяризації вакцинації рекомендується залучати публічних та громадських діячів:

– Ветеранів АТО/ООС;



– Народних депутатів України, керівників центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних організацій;

– Видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків, інших діячів сфери культури, які старші 60 років.

Тим, хто готовий власним прикладом підтримати кампанію, треба заповнити форму: https://cutt.ly/pzPrUvK

Щеплення публічних осіб відбувається добровільно, використовуємо лише залишки вакцин. Управління охорони здоров’я повідомляє охочих відповідно до порядку запису. Таким чином публічним особам для вакцинування потрібно бути готовим в межах години дістатися до зазначеного пункту вакцинування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцина, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: