Тернопільська патрульна випадково опинилася на місці ДТП

Опубліковано:
12 Березня, 2021 о 22:13

Вчора, близько 9-ї години, на АД М-09 “Тернопіль — Львів — Рава-Руська” сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi, грубо порушуючи правила дорожнього руху, намагався здійснити обгін одразу декількох транспортних засобів на перехресті та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ.

Саме в цей момент, з нічної зміни, додому поверталася лейтенант поліції Тетяна Очкусь. Вона побачила що сталася ДТП та відразу подалася надавати допомогу постраждалим. В одному з автомобілів перебувала неповнолітня дівчина, тож інспектор відразу почала надавати їй допомогу.



Патрульній вдалося привести дитину до тями та трішки заспокоїти, вона весь час говорила з дівчиною, щоб остання знову не втратила свідомість. Тетяна викликала карету швидкої медичної допомоги та зателефонувала на спецлінію 102.Патрульна дізналася дані потерпілої та інших учасників автопригоди й перебувала на місці події до приїзду колег.

Всі деталі цієї ДТП надалі з’ясовуватиме слідчий.Пишаємось правосвідомістю та самовідданістю нашої колеги.Бажаємо наснаги, терпіння та легкої служби.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Очкусь, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: