Віддав життя за Україну: у Тернополі вшанують пам’ять Олександра Орляка

Опубліковано:
5 Лютого, 2021

Завтра, 6 лютого, у Тернополі вшанують пам’ять загиблого військового, командир гармати 128-ї гірсько-піхотної бригади Олександра Орляка.

«6 лютого минає шоста річниця світлої пам’яті вірного Сина України, почесного громадянина міста Тернопіль, командира гармати 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади, захисника дебальцівського плацдарму, Олександра Орляка. Поминальна служба відбудеться 06.02.2021 в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці о 8.15 год», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що 6 лютого 2015 року в районі Дебальцевого загинув тернополянин Олександр Орляк. Йому було 24 роки. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Олександр Орляк нагороджений посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня, а також йому присвоєно званням «Почесний громадянин міста Тернополя».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр орляк, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: