Віктор Козорог: «Незрозуміло чому держава ввела локдаун для усіх»

Опубліковано:
19 Січня, 2021

Голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог в ефірі телеканалу «Тернопіль 1» у програмі «Акценти» розповів прокоментував введені обмеження в період карантину, що діють в державі з 8 по 24 січня:

«Ці обмеження мали б бути обумовлені певними критеріями – територіальним принципом, статистикою, завантаженістю ліжок в лікарнях, відсутністю чи надлишком апаратів ШВЛ, ліків та інше. Сьогодні, беручи статистику з лікарень ми бачимо, що медики успішно можуть справитися з тією кількістю хворих, які поступають у медичні заклади з діагнозом – коронавірус. Тоді незрозуміло чому при таких обставинах, держава ввела для всіх такі жорсткі міри обмеження як повний локдаун. Я вважаю, що Тернопіль впорався і успішно продовжує боротися з пандемією і дякую медикам за самовіддану працю та за тисячі врятованих життів.», – каже Віктор Козорог.

Також голова Тернопільської райради додав, що від локдауну значних втрат зазнає місцевий бізнес:  «В даному випадку суттєво страждає бізнес та місцеві бюджети, які відповідно недоотримують мільйони податків та зборів», – каже Віктор Козорог.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козорог, #локдаун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: