«ЄС» та «Слуги народу» – проти: тернопільські депутати не підтримали звернення щодо недопустимості закону про особливий статус Донбасу

Опубліковано:
23 Грудня, 2020 о 17:13

Сьогодні, 23  грудня, під час  сесії Тернопільської обласної ради депутати  політичних сил «ЄС» та «Слуги народу» відмовилася підтримати звернення,  щодо неприпустимості продовження закону про особливий статус Донбасу. Про це пише інтернет-видання «Тернополяни».

Позиція депутати  облради, які не підтримали  звернення, така: жодних особливих статусів окремих територій; бойовики повинні відповісти за свої злочини перед українським народом; завершення російсько-української війни можливе тільки перемогою України за Українським порядком.



Нагадаємо,  що у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, який пропонує продовжити на рік дію закону про особливий порядок місцевого самоврядування на Донбасі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #ЄС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #особливий статус Донбасу, #Сулги народу, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: