На Тернопільщині помер колишній начальник міського управління транспорту

Опубліковано:
20 Грудня, 2020 о 12:13

У 70-річному віці відійшов у засвіти колишній начальник міського управління транспорту та зв’язку Степан Фронц.

Саме за його керування у місті почали закуповувати відремонтовані чеські тролейбуси, оскільки придбати нові тоді було для бюджету не під силу. Саме при ньому проводили відкриті прозорі конкурси, в яких брали участь десятки підприємців. Тоді маршрут міг виграти навіть перевізник, у якого був лише один автобус.



Перші маршрутні мінібуси «Пежо», згодом перехід на ПАЗи, а врешті на «Богдани» та «Еталони»  – ця еволюція та реформування проходила за концептуального контролю управління транспорту, очолюваного Степаном Фронцом. Власне це були часи, коли дане управління не фігурувало в скандалах, які стали систематичними з приходом наступного керівника Ігоря Мединського.

Степан Фронц сформував в керованому ним управлінні команду професіоналів, деякі з них працюють і досі. А Олег Вітрук, який здавна працював в цій команді, зараз очолює управління транспорту.

Степан Фронц пішов на пенсію у 2012 році.

Минулого місяця він захворів. На жаль, побороти недугу не вдалося.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #Фронц
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: