Тернопільщина може мати першого «свого» міністра?

Опубліковано:
4 Грудня, 2020

Народного депутата від Тернопільщини (група “За майбутнє”) Івана Чайківського розглядають, як кандидатуру на посаду міністра новоствореного (читай: відновленого) аграрного міністерства.

Про це говорять джерела сайту agropolit.com серед народних депутатів від партії “Слуга народу” в аграрному комітеті, де І.Чайківський на даний час обіймає посаду секретаря (https://agropolit.com/spetsproekty/828-zvernennya-agrarnih-asotsiatsiy-ta-ustanov-do-volodimira-zelenskogo-pro-vidnovlennya-minagropolitiki).

В той же час, листом від частини профільних аграрних громадських формувань, на майбутню посаду аграрного міністра пропонують народного депутата від ВО “Батьківщина” Вадима Івченка, який також на даний час працює в комітеті Верховної ради України з питань аграрної та земельної політики.

 
До речі, саме від профільного комітету Парламенту бути йти порада як Уряду, так і всьому Парламенту підтримати того, чи іншого кандидата.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"За майбутнє", #іван чайківський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: