Без «карантину вихідного дня»: які обмеження очікувати?

Опубліковано:
2 Грудня, 2020 о 15:43

Уряд не продовжив карантин вихідного дня. Наразі тривають напрацювання найбільш збалансованого рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень. Про це повідомляє hromadske.

Відтак по всій території будуть діяти обмеження «помаранчевої зони», а саме: обов’язкова маска в приміщеннях і громадському транспорті; робота кінотеатрів із заповнюваністю 50%; перевезення пасажирів тільки на сидячих місцях; заборона відвідування установ соцзахисту, де перебувають люди похилого віку; заборона роботи хостелів, спортзалів, закладів культури, нічних клубів; обмеження масових заходів з розрахунку на одну людину на 20 квадратних метрів і не більше 100 людей.



Натомість в Уряді вважають, що карантин вихідного дня, який тривав 14-15, 21-22 та 28-29 листопада, був ефективним.

«Можна констатувати, що ми отримали позитивний ефект на кінець “карантину вихідного дня” 30 листопада. За попередній тиждень ми отримали на 6 тисяч випадків захворювання менше, ніж це було прогнозовано. Посилені заходи на вихідних дещо стабілізували ситуацію і в лікарнях», ㅡ заявив Шмигаль.

До слова, згідно із законом, Кабмін повідомить про рішення щодо можливого посилення карантину за 7 днів до його запровадження

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #Карантин вихідного дня, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: