«НІ» карантину вихідного дня: Тернопільські ресторатори пікетували «білий дім»

Опубліковано:
12 Листопада, 2020 о 10:43

Під стінами Обласної державної адміністрації тернопільські ресторатори вимагали не впроваджувати карантин вихідного дня через ймовірні значні збитки.

Акції протесту зібрали сьогодні рестораторів в усіх регіонах України. Вони підготували звернення до прем’єр-міністра та президента з проханням дозволити їм працювати і вихідними.



«Дякую усім хто сьогодні підтримав нашу акцію проти карантину вихідного дня, вона проходила по всій Україні. На жаль, все, як у відомому мемі: люди біткаються, чиновники розводять руками. Наші вимоги передали у Київ, надіюсь уряд почує. Якщо ні то будемо проводити більш кардинальні акції», – зазначив представник об’єднання рестораторів Тернополя Тарас Ковальчук.

Підтримали акцію протесту підприємці Тернопільщини, вони також підписалися у зверненні до представників влади з вимогою не запроваджувати карантин вихідного дня. Втім, парламентарі протестувальників не почули, оскільки вони сьогодні прийняли закон про запровадження карантин вихідного дня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Карантин вихідного дня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: