На торги виставили три спиртзаводи, які знаходяться на Тернопільщини. Зокрема на продажу на прозорих приватизаційних аукціонах пропонуються Хоростківський МПД, Козлівський МПД і Марилівський МПД. Про це пише УКРІНФОРМ.

Відтак 12 листопада мають відбутися торги з продажу Марилівського МПД та зберігання спирту, яке знаходиться у селищі Нагірянка – за 90 км від обласного центру. Стартова ціна об’єкта приватизації складає 54,7 мільйона гривень. Новий власник отримає, зокрема склад сировини і готової продукції, бродильне відділення і крохмальний цех.

А 13 листопада мають відбутися торги з продажу Козлівського МПД та зберігання спирту, яке знаходиться у селищі Козлів – за 30 км від обласного центру. Стартова ціна об’єкта приватизації складає 37,6 мільйона гривень. Новий власник отримає, зокрема горілчаний цех, спиртосховище, виробничу лабораторію, будівлю солодового відділення і крохмального цеху.

До слова, у жовтні нових власників знайшли шість об’єктів ДП «Укрспирт». Лише від цих продажів бюджет має отримати понад 268 млн гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новосілківський спиртзавод, #спиртзавод, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: