У головної санітарної лікарки Тернопільської області виявили коронавірус

Опубліковано:
2 Листопада, 2020 о 13:43

У головної санітарної лікарки області Оксани Чайчук виявили коронавірус. Діагноз підтвердили 1 листопада. Про це повідомляє інтернет-видання «За Збручем».

«Відповідно до своєї професійної діяльності, доводилось перебувати на різних територіях як Тернопільської області, так і України. Обов’язок лікаря – надавати допомогу не тільки хворим, а й пацієнтам з підозрою на хворобу. Дотримання заходів безпеки – мій професійний обов’язок. Тому, всім, хто зі мною зустрічався на минулому тижні не загрожує нічого. Наразі знаходжуся вдома, на амбулаторному лікуванні. Умови для дотримання самоізоляції є. Працюю дистанційно. Ще раз звертаюся до всіх жителів Тернопільщини. Епідситуація в нашій області непроста, складна і напружена! Дотримуйтесь заходів безпеки, які рекомендують медики, обов’язково користуйтесь масками, деззасобами, дотримуйтесь правил особистої гігієни, уникайте місць масового скупчення населення! Бережіть себе, своїх рідних і близьких! Залишайтеся здоровими!», – зазначає Оксана Чайчук. 



До слова, станом на 2 листопада на Тернопільщині лабораторно підтвердили 20961 випадок коронавірусу, з них 265 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 15865 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Оксана Чайчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: