COVID- 19: десять мешканців Тернопільщини підключені до апарату ШВЛ

Опубліковано:
17 Жовтня, 2020 о 13:50

До «червоної» зони карантину віднесли міста Тернопіль, Бережани, Чортків, Кременець, Борщівський, Заліщицький, Монастириський райони. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як поінформувала начальниця управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко, наразі в області хворіє більш як 4000 осіб.



«691 особа перебуває на стаціонарному лікуванні, з них – 105 – на кисневій масці, 95 – на кисневих концентраторах, 10 – на апаратах ШВЛ. 4295 осіб перебуває на амбулаторному лікуванні. Найбільше випадків COVID- 19 ми реєструємо серед категорії людей, старших 45 років», – зазначила Ольга Ярмоленко.

До слова, станом 17 жовтня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 17156 випадків коронавірусу, з них 219 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 11913 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: