Тернополян «золотого» віку привітали з нагоди свята

Опубліковано:
2 Жовтня, 2020 о 21:34

У Тернополі відзначили Міжнародний день людей похилого віку. З нагоди свята для тернополян «золотого» віку організували концерт. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Щороку 1 жовтня весь світ відзначає День людей похилого віку. Це вже стало доброю традицією і для нас. Я маю за честь сьогодні звертатися до Вас, представників найповажнішої частини нашого суспільства. Для нас є надзвичайно важливими Ваші думки та Ваші поради, як зробити наше місто кращим. Ви завжди активно долучаєтеся до різноманітних заходів, які відбуваються у Тернополі та надихаєте нас», – сказав міський голова Сергій Надал.



До слова, Міжнародний день людей похилого віку (англ. International Day of Older Persons) — проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається в усьому світі 1 жовтня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Міжнародний день людей похилого вікуїї, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: